Domov> O nas > Factory > Tekstilna tehnologija Zhongtai

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla) (v nadaljnjem besedilu "Korla Zhongtai Textile Technology"), prej znana kot Xinjiang Fulida Fiber Co., Ltd., je bila ustanovljena 6. avgusta 2007 in spremenjena v Xinjiang Zhongtai Textile Group Co., Ltd. 6. avgusta 2019. Podjetje se je 5. januarja 2022 spremenilo v Korla Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. z registriranim kapitalom 3.969 milijarde juanov. Aprila 2016 je bilo v celoti prevzel Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd., veliko državno podjetje v avtonomni regiji Xinjiang Uygur, in je zdaj podjetje v 218-odstotni državni lasti. Podjetje se nahaja na vzhodni strani nacionalne avtoceste 200 v Korla Economic in tehnološkem razvojnem območju ter na severni strani glavnega kanala Kuta, ki pokriva območje približno XNUMX hektarjev in se v glavnem ukvarja s proizvodnjo, prodajo in tehnološkim razvojem celuloznih rezanih vlaken ter diferenciranih in funkcionaliziranih celuloznih rezanih vlaken. Glavni proizvodi so bombaž- tipsko beljenje, srednje dolgo beljenje, fino denier beljenje, volneno beljenje, visoko bela medicinska vlakna, ognjevarna vlakna, volnena vlakna in druge specifikacije celuloznih rezanih vlaken, kot tudi različne druge posebnosti in dolžine različne denije in dolžine. Barvna celulozna kratka vlakna.

S skrbjo in podporo strankarskih odborov in vlad na vseh ravneh je Korla Zhongtai Textile Technology oblikovala razvojni model iz zelene proizvodnje celuloze, proizvodnje reciklirane lesne celuloze, proizvodnje kratkih celuloznih vlaken in vrhunskega predenja. Postalo je obsežno podjetje z letno proizvodnjo 380,000 ton celuloznih rezanih vlaken, 90,000 ton celuloze, 300,000 ton žveplove kisline, ki podpira elektrarno s 76 MW, skupnimi sredstvi 12.2 milijarde juanov in 1,900 zaposlenimi iz različnih etničnih skupin .

Korla Zhongtai Textile Technology aktivno izvaja glavno strategijo razvoja tekstilne in oblačilne industrije v avtonomni regiji, da bi spodbudila zaposlovanje milijonov ljudi, in igra vlogo pri predstavitvi in ​​promociji pri izgradnji Korla Textile Industrial Park. Aktivno izvajati tehnološko preobrazbo in širitev, da bi zadovoljili ponudbo surovin za predilnice v parku, spodbujati zeleno, okolju prijazno in energetsko varčno proizvodnjo, ustvariti krožni in obnovljivi razvojni model ter združiti povezana podjetja navzgor in navzdol, da pospešite postavitev viskoznih vlaken v Xinjiangu, da bi postali močnejši, večji in boljši ter si prizadevali potisniti tekstilno industrijo Xinjianga na novo višino.

Podjetje je opravilo nacionalni sistem vodenja kakovosti ISO9001, sistem vodenja okolja ISO14001 in mednarodno certifikacijsko presojo sistema upravljanja zdravja in varnosti OHSAS18001. Izdelki so opravili STANDARD 100 OEKO-TEX? certificiranje ter certifikati FSC in CFCC sistema gospodarjenja z gozdovi. Leta 2018 se je pridružil Green Development Alliance industrije regeneriranih celuloznih vlaken; leta 2019 je opravilo certifikacijsko presojo STeP (certificiranje trajnostne proizvodnje tekstila) in se prijavilo za oznako Made in Green (zelena proizvodnja). Podjetje je zaporedoma osvojilo »National Cellulose Fiber and Textile R&D and Production Demonstration Base«, »National Labour Award ", "Nagrada za prispevek nacionalne odlične blagovne znamke v industriji kemičnih vlaken", "'Kitajsko združenje industrije kemičnih vlaken · Green Universe Fund' Green Contribution Bronze Key Award" "National Textile Industry Party Building Advanced Enterprise", "National Textile Labor Relations Harmonious Enterprise" , "Osma nacionalna nagrada za inovativne dosežke pri upravljanju tekstilne industrije", "Zelena tovarna avtonomne regije", "Ključno vodilno podjetje za industrijsko industrijsko kmetijstvo avtonomne regije" in številni drugi častni nazivi.

Če se veselimo prihodnosti, se bo Zhongtai Textile Technology zanašala na svoje prednosti virov, prednosti diferencirane politike in lastne prednosti v talentih, tehnologiji in trgih, da bi trdno uveljavila koncept zelene ekologije in intenzivnega razvoja ter poglobila integracijo virov, okrepila industrijsko sodelovanje, optimizirati sisteme in mehanizme, si prizadevati za izgradnjo zmogljivosti trajnostnega razvoja industrijske verige, pospešiti spodbujanje kakovosti, učinkovitosti in dinamičnih sprememb ter pozitivno prispevati k socialni stabilnosti, dolgoročni stabilnosti in gospodarskemu razvoju v Xinjiang.