Domov> Novice

Dobre novice|Fukang Energy je bil leta 2023 identificiran kot prva serija "nacionalnih visokotehnoloških podjetij"

Čas: 2023-11-28

Pred kratkim je Urad nacionalne vodilne skupine za identifikacijo in upravljanje visokotehnoloških podjetij objavil seznam prve serije visokotehnoloških podjetij, ki so jih identificirale in prijavile identifikacijske institucije avtonomne regije Xinjiang Uygur leta 2023, Fukang Energy pa je bil med njimi.

Od začetka leta je Fukang Energy skrbno načrtoval uporabo kvalifikacije visokotehnoloških podjetij v skladu z ustreznimi določbami "Ukrepov za upravljanje identifikacije visokotehnoloških podjetij" in "Smernic za upravljanje identifikacije visokotehnoloških podjetij", predložil vlogo gradiva pred iztekom roka za prvi sklop vlog in opravil izpit za pridobitev certifikata o usposobljenosti ter uradno objavljen na uradni spletni strani 16. oktobra.

1

V zadnjih letih se je Fukang Energy osredotočil na strateško pozicioniranje podjetja in nenehno izboljševal svoje temeljne tehnološke zmogljivosti. V procesu raziskav in razvoja ter inovacij se je poglobilo v patentne prijave, zaščitilo lastninske pravice neodvisnih dosežkov raziskav in razvoja ter posvetilo pozornost vzpostavitvi standardov za izdelke raziskav in razvoja. Trenutno je Fukang Energy pridobil skupno 131 pooblaščenih patentov, vključno z 11 patenti za izume, in opravil prijavno delo za podelitev patentov avtonomne regije, nagrado za odličen nov izdelek, nagrado za znanstveni in tehnološki napredek in druge nagrade ter zapored osvojil 1 tretja nagrada za patent, 1 nagrada za odličen nov izdelek. Sodeloval pri pripravi 4 nacionalnih standardov, 2 industrijskih standardov in vzpostavil 4 podjetniške standarde; Izvedel prijavo »Tianshan Talents« in »Tingzhou Talents« ter druge projekte talentov, ena oseba je bila izbrana kot »Tianshan Talents« avtonomne regije in ena oseba je bila izbrana kot »Tingzhou Talents« prefekture Changji. Izvedla je 1 nacionalni projekt, 2 projekta na ravni avtonomne regije in 16 projektov na ravni skupine podjetij.

2

Nacionalno visokotehnološko podjetje je posebna kvalifikacija, ki jo ustanovi država za podporo in spodbujanje razvoja podjetij na področju visoke tehnologije, prilagajanje industrijske strukture in krepitev konkurenčnosti nacionalnega gospodarstva. Ta standard priznavanja je zelo strog, podjetja morajo izpolnjevati število neodvisnih pravic intelektualne lastnine, izdelke v skladu z določenim obsegom, delež tehničnega osebja, delež stroškov raziskav in razvoja, delež prihodkov od visokotehnoloških izdelkov in druge zahteve, obstajajo stroge revizijske zahteve za celovite kazalnike, ki so ocenjena kot visokotehnološka podjetja, ena najvišjih odlikovanj kitajskih znanstvenih in tehnoloških podjetij. Fukang Energy je uspešno pridobil ta certifikat, ki označuje, da sta bila moč in potencial podjetja na področju pravic intelektualne lastnine, strukture talentov, ravni raziskav in razvoja ter transformacije dosežkov priznana na nacionalni ravni.

Fukang Energy bo to priznanje kot visokotehnološko podjetje vzel kot priložnost za okrepitev prizadevanj v neodvisnih raziskavah in razvoju ter tehnoloških inovacijah, celovit razvoj raznolikih izdelkov, krepitev sodelovanja z univerzami ter dejavno uvajanje in gojenje visokokakovostnih znanstvenoraziskovalnih talentov, tako še povečati celovito konkurenčnost družbe in dati nov zagon njenemu kakovostnemu razvoju.