Domov> O nas > Factory > Fukang energija

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd. se nahaja v "nacionalni predstavitveni bazi nove industrializacije industrije" - Xinjiang Fukang Industrial Park. Povezan je z Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd. »Zhongtai Chemical«, borzna koda 002092), družba, ki kotira na borzi, pod nadzorom Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. Podjetje je bilo ustanovljeno 5. avgusta 2009, temeljni kamen pa je bil položen 19. avgusta istega leta, z registriranim kapitalom 2.2 milijarde juanov in bilančno vsoto 9.3 milijarde juanov. Po osrednjem delovnem simpoziju v Xinjiangu maja 2010 je podjetje izkoristilo razvojne priložnosti, pospešilo gradnjo projekta, predlagalo "dva koraka, združena v en korak", in združilo gradnjo prve in druge faze industrijskega parka z 800,000 tonami polivinilklorida. smole in 600,000 ton ionske membrane kavstična soda in projekt krožnega gospodarstva za proizvodnjo inštalirane električne energije 300,000 kWh, ki sta bila v celoti dokončana in predana v proizvodnjo novembra 2012. Zaposlenih je več kot 2,000, povprečna starost pa je 32 let.

Fukang Energy deluje že skoraj 7 let. Po nenehnem tehnološkem optimiranju in izboljšavah je bila proizvodna zmogljivost naprave še povečana. Trenutno je oblikoval letni obseg proizvodnje 900,000 ton polivinilkloridne smole in 650,000 ton kavstične sode z ionsko membrano. Trenutno večinoma proizvaja PVC smolo tipa SG-3, SG-5, SG-7, SG-8, tri vrste pastozne smole 62GP, 72GP, 67FL, P2500, P1800, P400, matirno smolo, visokoodporno smolo, posebne materiale za izdelke kot so ventili in varnostne čelade itd., kot tudi tekoča kavstična soda in kavstična soda v kosmičih, s skupno proizvodno zmogljivostjo 18 različnih znamk smole. Razvil se je v bazo kloralkalne industrije, ki vključuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, predelavo in skladiščenje kloralkalij, z največjo proizvodno zmogljivostjo, napredno procesno tehnologijo in popolnimi industrijskimi podpornimi zmogljivostmi družbe Zhongtai Chemical. Je tudi prvo "visokotehnološko podjetje" na nacionalni ravni, "National Green Factory Demonstration Unit", "Petrochemical Industry Energy Efficiency Benchmark Enterprise" in "National Youth Civilization" v industriji PVC kalcijevega karbida. Glavni proizvod PVC je ena izmed petih univerzalnih smol z največjo proizvodnjo, najnižjo ceno in edinim osnovnim kemičnim proizvodom, ki ne uporablja nafte kot surovine. Široko se uporablja v več kot 20 panogah, kot so nafta, kemična industrija, lahka industrija, tekstil, gradbeni materiali, tesno povezani z različnimi področji nacionalnega gospodarstva.

Trenutno ima Fukang Energy tehnološki center na nacionalni ravni s skupno naložbo v višini 130 milijonov juanov. Na podlagi raziskav in razvoja PVC-specifičnih, večzmogljivih in večnamenskih izdelkov poglablja reformo na strani ponudbe, širi področje uporabe PVC-ja in uresničuje vrhunsko in raznoliko proizvodnjo izdelkov. Trenutno so bili izdelki iz posebne smole, kot so P1800, P2500, P400 in matirna smola, uspešno razviti in proizvedeni v velikem obsegu, ki se pogosto uporabljajo v medicini, avtomobilski dekoraciji, tekočih trakovih, tesnilnih trakovih in drugih področjih, s čimer zapolnjujejo vrzel pri proizvodnji posebnih smol v veliki opremi v industriji. Podpora gradnji predstavitvene proizvodne baze za naknadno obdelavo PVC z letno proizvodnjo 50,000 ton, ki je namenjena predvsem vrhunskim PVC profilom, cevem, gradbenim predlogam, kameno-plastični, lesno-plastični, stenski izolaciji in drugim novim gradbenim materialom trgih, kar vodi uporabo gradbenih materialov iz PVC do visokokakovostnega razvoja.

Fukang Energy se bo držal novega razvojnega koncepta, poglobil strukturno reformo na strani ponudbe v skladu z zahtevami visokokakovostnega razvoja, vztrajal pri preoblikovanju tradicionalnih industrij z visoko tehnologijo ter pospešil implementacijo industrijske inteligence, informatizacije in digitalne nadgradnje. in preoblikovanje za krepitev, razširitev in optimizacijo proizvodnje acetilenskega procesa PVC industrije, znane kot "kitajski patent", razširitev industrijske verige, izboljšanje vrednostne verige, odločno zaščito nacionalne energetske varnosti in pomoč Made in China 2025.